emc-2
Cursus

Verbreden en verdiepen van jouw kennis van Eventmanagement

Wat is de kracht en wat zijn de kansen van social media voor events? Hoe verbind ik sponsors voor langere tijd aan mijn event? Wat ligt er binnen mijn vermogen om zoveel mogelijk risico’s uit te sluiten voor mijn event? Hoe krijg ik zaken effectief en efficient voor elkaar?

De cursus is een dagdeel of meerdaags symposium, dat gericht is op het verbreden en verdiepen van jouw kennis van 1 specifiek aspect van Eventmanagement.

De cursus wordt begeleid door prominente sprekers, die je op een enthousiasmerende wijze deelgenoot maken van hun kennis van, ervaring in en passie voor het vak. Tevens wordt ingespeeld op de laatste ontwikkelingen en trends binnen de branche. Voor de meer ervaren Event Professional is de cursus een uitstekende manier om inspiratie op te doen met als doel zich verder te ontwikkelen tot visionair binnen zijn of haar werkomgeving.

Highlights:
– Gericht op verbreding en verdieping;
– Topsprekers met visie op hun vakgebied ;
– Up to date: de laatste trends en ontwikkelingen;
– Netwerkmogelijkheden en reflectieborrel.

Voor wie?
– Eventmanagers van corporate bedrijven
– Evenementenbureaus
– Staffunctionarissen bij overheidsinstanties
– Iedereen met interesse in laatste trends in Eventbranche

* Algemene voorwaarden van REDWOOD zijn van toepassing op het trainingsaanbod. (vraag naar onze algemene voorwaarden wij sturen deze kosteloos op)